Ciulama de pui cu smantana


Ingrediente:
1 kg carne pui
1 morcov
2 cepe
1 lingura faina
1 pahar smantana
ulei
sare
piper
dafin
patrunjel

Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras - cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.


Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele.

Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.


Pentru aceasta reteta m-am inspirat din Gradina Imperiului.

2 comentarii:

tartoras spunea...

suuuuuper bun!!!!!eu voi adauga si preferatele mele....ciupercile de padure!!!yummyyyy, yummyyyyy

ama spunea...

@tartoras - mersi :) si la cat sunt eu de innebunita dupa ciuperci acum numai la asta ma gandesc :))