Tocanita de pui cu mazare

Ingrediente:
carne de pui
ceapa
sos tomate
faina
mazare
marar

Se caleste ceapa pana devine sticloasa si se adauga carnea de pui. Cand s-a rumenit un pic carnea, se stinge cu sos de tomate (la care se adauga 1-2 linguri de faina) si 1 cana cu apa.

Se lasa la fiert pana cand carnea este gata si se adauga mazarea (congelata) impreuna cu mararul. Se mai fierbe pentru cateva minute si se serveste fierbinte cu paine proaspata - pentru a putea sterge si ultimul gram de sos :)

6 comentarii:

Dan spunea...

O tocanita pe cat de simpla, pe atat de gustoasa !
Multumesc Ama, a iesit super si a mea !

ama spunea...

@Dan - ma bucur mult ca ti-a placut ;)

Anonim spunea...

A ESIT SUPER DE GUSTOASA

Alexandra spunea...

Si cum facem sa nu se arda ceapa?

ama spunea...

esti atenta la ea. cand se sticleste adaugi ingredientele :)

pret spunea...

excelenta reteta