Pui in crusta crocanta

IMG_7384

Ideea mi-a venit vazand diferitele plicuri cu condimente care de care mai artificiale, promitand cruste crocante. De fapt de facut un astfel de amestec acasa este extrem de simplu, dureaza cateva minute si pastrat intr-un borcan aveti o solutie rapida in zilele in care nu mai aveti idee ce sa gatiti.

!!! Eu va prezint aici o varianta. Va incurajez sa improvizati in functie de gusturilr voastre si chiar in functie de ce condiment sta uitat in bucatarie si se potriveste cu carnea de pui.


IMG_7387

Ingrediente
cantitati egale de pesmet si malai, cam o jumatate de borcan
1-2 lingurite de patrunjel uscat
2-3 lingurite de boia
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita sare


IMG_7354

Amestecati totul si puneti la pastrare intr-un borcan. Cand aveti nevoie, treceti carnea printr-un ou batut, apoi prin acest amestec si puneti-le in vase termorezistente si apoi la cuptor pana se rumeneste.

Rapid si foarte gustos!

Ah, am uitat sa spun ca e si economic si sanatos :)



IMG_7385


6 comentarii:

Anonim spunea...

Ama, arata minunat ! ai mai pus si alte ingrediente cand l-ai bagat la cuptor, pare destul de compact...sau e un piept intreg ? Multumesc.

ama spunea...

Sunt pulpe dezosate si au fost puse destul de inghesuit in vase :D dupa ce le-am trecut prin amestecul de pesmet si le-am asezat in vase, am mai presarat putin amestec si deasupra.

Anita spunea...

arata minunat! acum vreau sa ma pun si eu sa fac. banuiesc ca se mai pune putin ulei sa nu se lipeasca, nu? multumesc si felicitari pt toate retetele

ama spunea...

da, am stropit cu putin ulei :)

Judit spunea...

mersi de reteta , acum stiu ce gatesc maine ! una din asta + o salata si gata.

ama spunea...

Judit cu mare drag! :)